+34 977 249 848
info@gremitarragona.com

QUÈ FEM?

Gremi Tarragona > QUÈ FEM?

QUÈ FEM?

Des del Gremi d’Industrials Instal·ladors Electricistes, Fontaners i Afins de la Comarca del Tarragonès, defensem els interessos de les empreses instal·ladores, i unim esforços amb altres gremis per a crear i participar en federacions i confederacions (PIMEC, FENIE, CONAIF, ASSOCIACIÓ DE GREMIS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA…), que actuen com a interlocutores vàlides davant de l’Administració, fan de portaveus dels instal·ladors i lluiten contra la competència deslleial i l’instrusisme que afecta al nostre sector.

Des del Gremi apostem per la professionalització de l’instal·lador i, per aquest motiu, treballem per oferir una formació continuada, i de reciclatge, a les nostres empreses associades. Facilitem l’obtenció de les diferents habilitacions professionals que es necessiten i l’obtenció dels registres oficials requerits per l’Administració.

Tenim cura de la imatge que es té de l’instal·lador, assessorant en quant a la qualitat i a la seguretat de les instal·lacions de les nostres empreses agremiades. Volem fugir dels tòpics que poden desvirtuar el nostre col·lectiu.

Oferim l’assessorament tècnic i els serveis necessaris per al correcte desenvolupament de l’activitat dels nostres associats.

Mantenim informades a les nostres empreses de tots els canvis i novetats, ja siguin normatius o d’un altre tipus, que els puguin afectar, tant directa com indirectament.

A l’apartat SERVEIS/BENEFICIS, trobareu més informació.